Ilma oli kylmä, ellei kylmempi kuin viimeksi. Sormet ja varpaat jäässä, josko ens kerralla muistais ne villasukat jalkaansa.

Seuraaminen; meni hyvin mutta täyskäännöksessä petraamista, mä meen liian nopeaa käännöksessä ja pontus jää hieman taakse joten mun pitäs hieman hidastaa käännöksessä ja auttaa namilla Pontusta oikeaan kohtaan.

Seuraamisesta maahanmeno: Meni oikein hyvin, mä vaan tarkastelin että jäikö se koira oikeesti maahan. Ja kouluttaja välillä katteli että onko se koiran takapuoli oikeesti maassa vaiko ilmassa. Maassahan se oli vaikka ei siltä näyttäny. Tätä treenata ilman remmiä koska kouluttajan mukaan se remmin tippuminen maahan ois koiralle SE MERKKI mennä maahan.

Paikalla olo: Tämä on edelleen Pontukselle tosi vaikee. Varsinkin jos on yhtään häiriötä. Tein kouluttajan neuvosta niin että palasin aina koiran pysyessä maassa ja palkkasin ja lähdin taas kauemmaksi koiran jäädessä edelleen makaamaan ja aina pidentäen aikaa. Pysyi se välillä maassa vaikka molemmilla puolilla koiraa leikitteen palkaksi.

Ens viikolla uudet kujeet.