Aluksi näytti siltä että sade ei lopu ollenkaan eli jäisi treenit välistä. Mutta puoli tuntia ennen treenejä sade loppui joten kamat kasaan ja koira autoon ja menoksi!

Vartin treenin jälkeen alkoi sade ja sitä vettä muuten tuli kaatamalla. Ohjaaja parka oli ihan märkä, mulla treeniliivi piti hieman vettä joten en ihan täysin märäksi kastunu. POntus oli kuin uitettu rotta ja sen huomas käytöksestä. Se uikutti, vinkui ja haukkui. ELi sen into tipahti nollaan joten treenitki meni sen mukasesti.

Luoksepäästävyys meni oikein hyvin. Este hyppy meni hyvin, mitä ny karkas toisen ryhmän koiran luo. Sieltä kun talutin pannasta pitäen kiskoi päänsä pannasta läpi ja taas karkuun. Sitten menin kyykkyyn, huikkasin iloisella äänellä nakki kasa kädessä ja koira tuli vauhdilla, niskasta kiinni, panta kaulaan ja aavistuksen verran kireämmälle(säädettä puolikurkkari) ja seuraavat hypyt remmin päässä. Johan alkoi sujua.

Kuhan seuraavaksi saisin jätettyä käsimerkin pois tuosta ja koiran saisin opetettua jäämään esteen taakse. Huomasin miten eräs meiän ryhmäläinen teki ja ajattelin koettaa samaa taktiikkaa.

Luoksetulo meni hyvin, vauhtia piisas mutta koira meniki mun taakse jotain haahuileen mutta tuli kuitenkin sivulle kun käskin. Eli treeniä vielä siihenkin..