Tämän huomasin eilen illalla(lue: yöllä) kun vein koiria iltapissalle. Molemmat vapaana ja tällä kertaa oli Pontuksella korvat jossain syvällä perseessä kun taas tuo seropi totteli todella hyvin.

Mähän päätin että meenkin tuon seropin kanssa seuran treeneihin kun se ei näyttäny korviaan lotkauttavan mun käskyille vapaana ollessa, viime viikolla alkoi ja sen jälkeen on alkanu seropilta korvat löytyyn.

Ny pitäs sitte ihan tuota POntusta treenata koti oloissa, kun seropin kanssa ollaan arkitottelevaisuus ryhmäs ja Pontuksen kanssa oisin menny kisoihin tähtääviin. Ja mä EN mitenkään pysty kahen koiran kans oleen kahes eri ryhmäs YHTÄ AIKAA. Joten POntus saa tyytyä kotitreeneihin kunnes syksyllä taas alkaa noi ryhmät. Ny nää kevään treenit meen tuon seropin kanssa.

Mutta aika hyvin tuo eilen totteli tänne-käskyä ja ja se oikea paikkakin löytyi pienellä avulla siitä mun vierestä vaikka kauhiaa ulinaa pidettiinkin kun mamma vaati koko ajan parempaa suoritusta ja namia ei edes tullu vaan pelkkä kehu! Pontusta tais hieman ottaa pattiin, mä vaan en ollu ajatellu lenkile lähettäessä yöllisiä treenejä joten namit oli jääny kotia.