Meillä oli TAAS eri ohjaaja. Oli kuulemma mahataudissa joten sitä tuuras toisen ryhmän ohjaaja. Tämä osas opettaakin, mun mielestä. Otettiin perusasentoa(tästä näin sen toisen version mitä kasvattaja yritti mulle mesessä kuvailla), seuraamista ja mikäs se kolmas ny olikaan(tais olla kontakti/istuminen). Mutta sopivasti harjotuksia yhelle tunnille.

 Pontus alkoi oppia seuraamisen hyvin, samoin tuo perusasento alkoi mennä vauhdilla välillä. Pelkkää käskyä ei osaa vaan pitää namilla vielä johdattaa mutta tuota ollaan vasta viikko treenattu joten rauhassa vaan.

Ohjaaja osas kertoa mitä teen seuraamisessa väärin. Mä meen kyyryssä ja liian nopiaa harpon eteenpäin. Ja sitten kun olin suorassa niin pikkasen niiasin polvista jotta pystyn antamaan namin. Ei se toinen mihinkään tollaseen vaan kiinnittäny huomiota! *tuohtunut*

Tuon ryhmään tekis mieli siirtyä mutta en sitten havainnu kysyä mitä ryhmää se yleensä ohjaa, että ollaanko me sinne valmiita edes. Se kun tosiaan osas neuvoa, just silleen mitä kaipasin. Kun jos kisoihin mennään niin kaikki pitää opettaa kerralla kunnolla koiralle ja iteki tietty pysyä suorassa(seuraamisessa) jne.

Mutta näillä eväillä jatketaan treeniä ja kovasti odotan ens viikkoa.